V nabídce 45 120 nemovitostí od 952 realitních kanceláří
dodavatel obsahu: českéreality.cz
Stáří inzerátu
km
Poloha v obci
Přípojky
Dostupnost

Pozemky k prodeji, Nýrsko

Počet nalezených nemovitostí: 3
Pozemky řadit od:
Prodej stavební parcely
Nýrsko

V exkluzivním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout jedinečný pozemek vhodný k zástavbě rodinným domem. Pozemek má velkorysou výměru 3324 m2 a má již zbudovaný elektrický sloupek. Velkým benefitem tohoto pozemku je výborná lokalita krásné Šumavy s nádherným výhledem na okraji obce. Obec Nýrsko disponuje veškerou občanskou vybaveností. Vhodné k bydlení či hospodaření! Náš tip!

6.648.000 Kč (2.000,- za metr)
Prodej stavební parcely
Nýrsko

V exkluzivním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout jedinečný pozemek vhodný k zástavbě rodinným domem. Pozemek má velkorysou výměru 4399 m2 a má již zbudovaný elektrický sloupek. Velkým benefitem tohoto pozemku je výborná lokalita krásné Šumavy s nádherným výhledem na okraji obce. Obec Nýrsko disponuje veškerou občanskou vybaveností. Vhodné k bydlení či hospodaření! Náš tip!

8.798.000 Kč
Prodej stavební parcely
Nýrsko

V exkluzivním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout jedinečný pozemek vhodný k zástavbě rodinným domem. Pozemek má velkorysou výměru 3036 m2 a má již zbudovaný elektrický sloupek. Velkým benefitem tohoto pozemku je výborná lokalita krásné Šumavy s nádherným výhledem na okraji obce. Obec Nýrsko disponuje veškerou občanskou vybaveností. Vhodné k bydlení či hospodaření! Náš tip!

6.072.000 Kč