V nabídce 45 120 nemovitostí od 952 realitních kanceláří
dodavatel obsahu: českéreality.cz
Stáří inzerátu
km
Poloha v obci
Přípojky
Dostupnost

Pozemky k prodeji, Holýšov

Počet nalezených nemovitostí: 4
Pozemky řadit od:
Prodej stavební parcely
Holýšov, Politických vězňů

Nabízíme k prodeji stavební pozemek v klidné okrajové části Holýšova (Nový Dvůr) vhodný ke stavbě RD, ale i ke komerčnímu využití. K pozemku je doveden vodovod a elektřina. Případný odpad lze řešit ČOV se vsakem na pozemek. Pozemek je osázen ze tří stran vzrostlými stromy a nabízí naprosté soukromí.

2.490.000 Kč
Prodej ostatní
Holýšov

Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 2000 m2 v obci Holýšov, která se nachází jihozápadním směrem od města Plzeň . V katastru nemovitostí je pozemek evidován jako trvalý travní porost. V blízkosti Holýšova se nachází Křížový vrch, zvaný také Vrabina, což je bývalé poutní místo, dnes tu najdeme kapli a na vrcholku tohoto kopce byla postavena nová rozhledna. Pozemek leží na pravém břehu řeky Radbuzy.

599.000 Kč
Prodej ostatní
Holýšov

Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 965 m2 v obci Holýšov, která se nachází jihozápadním směrem od města Plzeň . V katastru nemovitostí je pozemek evidován jako trvalý travní porost. V blízkosti Holýšova se nachází Křížový vrch, zvaný také Vrabina, což je bývalé poutní místo, dnes tu najdeme kapli a na vrcholku tohoto kopce byla postavena nová rozhledna. Pozemek leží na pravém břehu řeky Radbuzy.

399.000 Kč
Prodej ostatní
Holýšov

Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 1 986 m2 v obci Holýšov, která se nachází jihozápadním směrem od města Plzeň . V katastru nemovitostí je pozemek evidován jako trvalý travní porost. V blízkosti Holýšova se nachází Křížový vrch, zvaný také Vrabina, což je bývalé poutní místo, dnes tu najdeme kapli a na vrcholku tohoto kopce byla postavena nová rozhledna. Pozemek leží na pravém břehu řeky Radbuzy

595.000 Kč (300,- za metr)