V nabídce 45 120 nemovitostí od 952 realitních kanceláří
dodavatel obsahu: českéreality.cz
Stáří inzerátu
km
Konstrukce
Poloha v obci
Dostupnost
Stav nemovitosti
Další vybavení

Komerční prostory k pronájmu, Dobříš

Počet nalezených nemovitostí: 3
Komerční prostory řadit od:
Pronájem skladu
Dobříš

Hledáte kvalitní a efektivní skladovací prostory, kousek od dálnice D4 Praha – Strakonice? Nyní máte možnost získat velmi hodnotné sklady v obci Dobříš, přibližně pouhý kilometr od dálnice. Nabízíme pronájem výrobně skladovacích prostor o celkové výměře 200m2. Prostor je rozdělen na 2 stejné části po 100m2. Jedná se o suchý a teplotně stabilní objekt, má novou střechu, je zateplen. I v zimě je zd

25.000,- Kč/měsíc
Pronájem kanceláře
Dobříš, náměstí Komenského

Nabízíme Vám pronájem kom. prostoru, v nově opravné komerční budově, přímo v centru města Dobříši u náměstí v ulici Komenského. Jedná se o pronájem komerčního prostoru open-space (lze na přání nájemce upravit o příčky a vč. materiálů podlah) s krásným výhledem na přilehlé náměstí, o výměře celkem 317 m2, který se nachází ve 3. nadzemním podlaží, zcela nově zrekonstruované kom. budovy s výtahem.

65.936,- Kč/měsíc, (208,-Kč/m2/měsíc)
Pronájem kanceláře
Dobříš, náměstí Komenského

Nabízíme Vám pronájem kom. prostoru, v nově opravné komerční budově, přímo v centru města Dobříši u náměstí v ulici Komenského. Jedná se o pronájem komerčního prostoru open-space (lze na přání nájemce upravit o příčky a vč. materiálů podlah) s krásným výhledem na přilehlé náměstí, o výměře celkem 172 m2, který se nachází ve 2. nadzemním podlaží, zcela nově zrekonstruované kom. budovy s výtahem.

35.776,- Kč/měsíc, (208,-Kč/m2/měsíc)